Jelita Mei 2017 Raikan Hari Ibu Bersama Hanis Zalikha, Yusuf Iskandar dan Nani Rostam


 
Istimewa untuk anda, Yusuf Iskandar bersama dua wanita paling penting dalam hidupnya, Hanis Zalikha dan Nani Rostam menghiasi edisi Mei sempena Hari Ibu kali ini. Si kecil yang sudah mempunyai lebih sejuta pengikut di Instagram ini berkongsi momen penting apabila mula berjalan pada sesi penggambaran Jelita. Selain rakaman keletah comelnya dalam ruangan Muka Depan kali ini, Hanis dan ibunya Nani berkongsi informasi mengenai kehidupan terkini dan bagaimana menjadi ibu yang cemerlang. Jangan lupa saksikan video eksklusif Di Sebalik Tabir dan soalan kecantikan oleh Hanis telah dijawab Pakar Kecantikan Lancome, Jesslyn Chee di laman web jelita.com.my.
 
Fokus Jelita kali ini mengetengahkan isu Ibu & Pembantunya, kisah dua wanita yang akrab dengan pembantu rumah dan bagaimana anda boleh pelajari sesuatu daripada kami dalam perihal memiliki hubungan yang selamat bersama ‘bibik.’ Galeri Cantik mencadangkan dandanan mudah cukup menawan untuk anda cuba lengkap solekan menawan. Teringin menggaya Kimono sebagai item fesyen harian anda sama ada secara santai atau ke majlis eksklusif? Pakar Fesyen Jelita, Zaihani M Zain kongsikan beberapa panduan penggayaan yang mengujakan untuk anda cuba.
 
Tidak mungkin Jelita tinggalkan anda dengan tangan kosong, hadiah bernilai RM25,000 menanti anda selain jemputan ke dua bengkel kecantikan pada Mei ini. Layari www.jelita.com.my untuk ketahui lanjut mengenai bengkel kecantikan berkenaan.

, , , , , ,

Type keyword(s) and press Enter