Kolaborasi Istimewa Evian x Chiara Ferragni

Evian berganding bahu dengan Chiara Ferragni untuk mencipta satu koleksi ikon Edisi Terhad Evian baru. Ini menandakan era baru bagi siri Edisi Terhad Evian yang kini menjadi ikon, satu dekad selepas kolaborasi rekaan fesyen pertama jenama tersebut dengan Christian Lacroix.

Dalam koleksi edisi terhad terbaru ini, Evian memberikan kesegaran wajah baharu dengan sentuhan keanggunan dan kenakalan Chiara Ferragni yang mengusik jiwa.

Koleksi Edisi Terhad Evian Chiara Ferragni menerapkan motif lambang yang mencipta kemasyhuran menerusi label Chiara Ferragni dengan eponimnya yang tersendiri. Beliau juga menokok empat ikon eksklusif baharu Evian, diilhamkan oleh ceritera jenama. Ini termasuk banjaran gunung dengan bintang-bintang di puncaknya yang mewakili pergunungan Alps Perancis, lakaran botol menusuk hati, bintang terendam air dan setitis air mineral semula jadi Evian tulen. Rekaannya yang mencerminkan semangat lepas bebas, disatukan dengan semangat ikon hati muda Evian “live young” dan memperlihatkan sentuhan kenakalannya sendiri dalam mencipta fesyen.

“Saya sangat teruja untuk menyertai keluarga Evian dalam pengembaraan baharu ini. Saya gemar mencipta sesuatu yang berlainan sama sekali daripada apa yang saya biasa lakukan dengan jenama saya – seperti imaginasi elemen baru untuk label saya,” kata Chiara Ferragni.

Bermula dari 6 Mac hingga 2 April 2018, anda berpeluang untuk memenangi hadiah utama dalam bentuk baucar membeli-belah bernilai RM4,800 di Robinsons atau lima hadiah saguhati berupa set gelas Edisi Terhad Evian x Chiara Ferragni.

Untuk menyertai, beli dua botol air Evian x Chiara Ferragni Edisi Terhad, ambil gambar botol tersebut dengan gaya menarik dan kongsikan di #ChiaraFerragniCollection untuk #evianMY. Layari laman Facebook Evian di www.facebook.com/evian untuk maklumat lanjut.

Koleksi Edisi Terhad Evian x Chiara Ferragni dalam botol PET Prestige 50cl boleh didapati di Malaysia secara eksklusif di 7-Eleven bermula Mac 2018 pada harga RM5.40.

, , ,

Type keyword(s) and press Enter